Snel contact opnemen? +31 (0)70 216 5180 info@gsmfixzone.nl

Accessoires voor uw iPad kopen in de buurt van Den Haag

Heeft u accessoires nodig voor uw iPad en woont u in de omgeving van Den Haag? Bezoek dan eens de winkel van GSMFixZone in Voorburg. Hier vindt u namelijk diverse accessoires voor uw iPad. Denk hierbij aan stylussen, oortjes, opladers en hoesjes. Zo kunt u voor alles wat u voor uw iPad nodig heeft op één plaats terecht.

Met/Zonder afspraak
Reparaties in +- 30min klaar

Privacy gewaarborgd
Data blijft behouden

Originele onderdelen
Hoogwaardige reparaties

Garantie
Bij iedere reparatie

Accessoires, reparaties en verzekeringen voor uw iPad in regio Den Haag

Naast accessoires voor uw iPad kunt u bij onze winkel in regio Den Haag ook terecht voor andere diensten rondom uw Apple-producten. Zo kunnen we het scherm voor u repareren wanneer er een barst in zit of de batterij vervangen. Voor reparaties waarvan we de onderdelen op voorraad hebben, hoeft u slechts een half uur te wachten. Op die manier geniet u al snel van een iPad die er als nieuw uitziet. Daarnaast is het mogelijk om een verzekering voor uw Apple-product bij ons af te sluiten. Zo komt u niet voor onverwachte kosten te staan wanneer er iets kapotgaat.

Rectangle 2
Rectangle 50

Bezoek de winkel of neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de accessoires voor een iPad die we in onze winkel in Voorburg, nabij Den Haag, verkopen? Kom dan langs in onze winkel of neem telefonisch contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)70 216 5180. Als Apple-experts kunnen we al uw vragen over uw iPad en de bijbehorende accessoires beantwoorden.

Onze providers

lebara_logo
t-mobile_logo
tele2_logo
kpn_logo
hn_logo
BR_Logo-Samsung
ring_sm