Snel contact opnemen? +31 (0)70 216 5180 info@gsmfixzone.nl

Accessoires voor uw iPhone kopen in regio Den Haag

Bent u op zoek naar accessoires voor uw iPhone in de omgeving van Den Haag? Bijvoorbeeld omdat uw oplader niet meer werkt of omdat u een nieuw hoesje wilt? Dan vindt u bij GSMFixZone in Voorburg zeker wat u zoekt. We beschikken namelijk over een uitgebreid aanbod aan Apple-accessoires in onze winkel. Denk hierbij aan opladers en hoesjes, maar ook aan oordopjes.

Met/Zonder afspraak
Reparaties in +- 30min klaar

Privacy gewaarborgd
Data blijft behouden

Originele onderdelen
Hoogwaardige reparaties

Garantie
Bij iedere reparatie

Kies uit verschillende accessoires en reparaties voor uw iPhone nabij Den Haag

In onze winkel nabij Den Haag kunt u voor meer terecht dan accessoires voor uw iPhone. Zo voeren we ook reparaties aan het scherm uit en vervangen we defecte batterijen. Dan heeft u binnen korte tijd weer een iPhone die er als nieuw uitziet. Reparaties waarvoor we de onderdelen op voorraad hebben, duren namelijk slechts 30 minuten. Bovendien hoeft u er geen afspraak voor te maken en ontvangt u altijd garantie op de reparatie. Zelfs voor een verzekering van uw Apple-product bent u bij ons in goede handen.

Rectangle 2
Rectangle 50

Kom langs of bel voor advies

Bezoek onze winkel in Voorburg, in de buurt van Den Haag om de verschillende accessoires voor iPhone in het echt te zien. Heeft u een vraag of wilt u meer informatie over een bepaald product? Dan voorzien we u graag van advies. Ook hiervoor bent u van harte welkom in de winkel. Daarnaast kunt u ook telefonisch met uw vragen bij ons terecht. Neem telefonisch contact met ons op via +31 (0)70 216 5180.

Onze providers

lebara_logo
t-mobile_logo
tele2_logo
kpn_logo
hn_logo
BR_Logo-Samsung
ring_sm