Snel contact opnemen? +31 (0)70 216 5180 info@gsmfixzone.nl

Accessoires voor Samsung in omgeving Den Haag

Heeft u accessoires nodig voor uw Samsung en woont u in regio Den Haag? Kom dan eens langs bij GSMFixZone in Voorburg. In onze winkel vindt u een ruim assortiment aan accessoires voor uw telefoon of tablet van Samsung. Denk daarbij aan opladers, oortjes, stylussen en hoesjes. Deze accessoires zijn ook nog eens scherp geprijsd, waardoor u nooit te veel betaalt en naar hartenlust winkelt.

Met/Zonder afspraak
Reparaties in +- 30min klaar

Privacy gewaarborgd
Data blijft behouden

Originele onderdelen
Hoogwaardige reparaties

Garantie
Bij iedere reparatie

Kies uit een breed assortiment aan accessoires voor uw Samsung nabij Den Haag

Is uw oplader kapot of heeft u een nieuw hoesje nodig? In beide gevallen vindt u zeker wat u zoekt in het ruime aanbod aan accessoires van Samsung van onze winkel in de omgeving van Den Haag. Hier kunt u ook meteen terecht voor reparaties en andere services voor uw Samsung. Zo kunnen we bijvoorbeeld het scherm repareren en de batterij vervangen. Dan ziet uw Samsung-apparaat er binnen enkele ogenblikken weer als nieuw uit. Een reparatie waarvoor we de onderdelen voorradig hebben, duurt namelijk slechts 30 minuten en is dus klaar terwijl u wacht. Bovendien ontvangt u er garantie op, zodat u weer vooruit kunt met uw nieuwe scherm of batterij.

Rectangle 2
Rectangle 50

Sluit meteen ook een verzekering af voor uw apparaat

Naast accessoires en reparaties voor uw Samsung kunt u in onze winkel in Voorburg, in de omgeving van Den Haag, ook terecht voor verzekeringen. Op die manier komt u niet voor onverwachte kosten te staan wanneer het scherm breekt of de batterij niet meer oplaadt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)70 216 5180.

Onze providers

lebara_logo
t-mobile_logo
tele2_logo
kpn_logo
hn_logo
BR_Logo-Samsung
ring_sm