Snel contact opnemen? +31 (0)70 216 5180 info@gsmfixzone.nl

Gsm-accessoires kopen in de omgeving van Den Haag

Zoekt u gsm-accessoires en woont u in regio Den Haag? Dan vindt u bij GSMFixZone in Voorburg zeker wat u zoekt. In ons ruime assortiment vindt u allerlei telefoonaccessoires voor verschillende bekende merken. Denk hierbij aan opladers, stylussen, oortjes en hoesjes. Op die manier koopt u alles voor uw telefoon bij één en dezelfde winkel. Dat is wel zo gemakkelijk!

Met/Zonder afspraak
Reparaties in +- 30min klaar

Privacy gewaarborgd
Data blijft behouden

Originele onderdelen
Hoogwaardige reparaties

Garantie
Bij iedere reparatie

​Gsm-accessoires van verschillende merken kopen in de buurt van Den Haag

Voor wat voor telefoon bent u op zoek naar gsm-accessoires in de omgeving van Den Haag? De kans is groot dat u dit in ons uitgebreide assortiment vindt. Zo verkopen we onder andere accessoires van merken als:

Deze accessoires zijn scherp geprijsd, waardoor u nooit te veel betaalt. En twijfelt u welk hoesje of welke andere accessoire u het best kunt kopen? Dan voorzien we u graag van advies.

Rectangle 2
Rectangle 50

Bezoek de winkel voor accessoires, abonnementen en meer

Onze winkel in Voorburg, nabij Den Haag biedt meer dan alleen gsm-accessoires. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook een telefoonabonnement afsluiten en het scherm of de batterij van uw apparaat laten repareren. Daarnaast is het mogelijk om een verzekering af te sluiten, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan wanneer de telefoon onverhoopt kapotgaat. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Kom dan langs in de winkel of neem contact op door te bellen naar +31 (0)70 216 5180.

Onze providers

lebara_logo
t-mobile_logo
tele2_logo
kpn_logo
hn_logo
BR_Logo-Samsung
ring_sm