Snel contact opnemen? +31 (0)70 216 5180 info@gsmfixzone.nl

Internet & tv in regio Den Haag

Wilt u een abonnement afsluiten voor internet & tv in Den Haag en omstreken? Dan helpen wij bij GSMFixZone in Voorburg u daar uiteraard graag bij. U kunt bij ons namelijk niet alleen verschillende mobiele abonnementen afsluiten, maar ook een abonnement voor internet en televisie. Welk abonnement voor u het voordeligst is, hangt uiteraard van uw wensen af en de provider die uw voorkeur heeft.

Met/Zonder afspraak
Reparaties in +- 30min klaar

Privacy gewaarborgd
Data blijft behouden

Originele onderdelen
Hoogwaardige reparaties

Garantie
Bij iedere reparatie

Keuze uit verschillende abonnementen voor internet & tv nabij Den Haag

Naast abonnementen voor internet & tv in regio Den Haag, bieden we ook diverse abonnementen voor uw telefoon aan. Denk daarbij aan Sim Only-abonnementen voor als u al een telefoon heeft of aan abonnementen waarbij een telefoon in de prijs is inbegrepen. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende providers, waaronder Vodafone. Daarnaast zijn er allerlei verschillende opties wat betreft de hoeveelheid data, belminuten en sms-berichten. Zo vindt u zeker een abonnement dat perfect bij u past.

Rectangle 2
Rectangle 50

Vind een abonnement dat bij u past

Zoekt u een abonnement voor internet & tv of voor uw telefoon in de omgeving van Den Haag? Dan helpen wij u aan het ideale abonnement. Neem contact met ons op voor meer informatie door te bellen naar +31 (0)70 216 5180 of kom langs in onze winkel in Voorburg. We beantwoorden graag al uw vragen en voorzien u waar nodig van advies op maat.

Onze providers

lebara_logo
t-mobile_logo
tele2_logo
kpn_logo
hn_logo
BR_Logo-Samsung
ring_sm