Snel contact opnemen? +31 (0)70 216 5180 info@gsmfixzone.nl

Heeft u een mobiel die dringend een reparatie nodig heeft in de buurt van Rijswijk? Breng deze dan snel naar GSMFixZone, want een dergelijke behandeling voor uw toestel is aan onze zaak uit Voorburg wel besteed. Wij hebben veel ervaring en hebben al menig klant naar volle tevredenheid weten te helpen. Daarom herstellen we ook uw telefoon gemakkelijk tijdens een reparatie door een van onze specialisten nabij Rijswijk.

Met/Zonder afspraak
Reparaties in +- 30min klaar

Privacy gewaarborgd
Data blijft behouden

Originele onderdelen
Hoogwaardige reparaties

Garantie
Bij iedere reparatie

Bezoek onze zaak als uw mobiel een reparatie nodig heeft

Bij GSMFixZone zit u helemaal goed als u of onderhoud nodig heeft voor een of meerder van uw smart-devices. Het herstellen van uw telefoon, zoals een smartphone of een andere soort mobiel, zit ons simpelweg in het bloed. Wij streven ernaar om u snel te ontzorgen, maar wel zó dat u na de reparatie nog lang plezier heeft van uw toestel. Wij herstellen tijdens een reparatie uw mobiel van verschillende merken, zoals:

U geeft enkel aan waarvoor uw telefoon een reparatie nodig heeft, waarop wij voor u aan de slag gaan. Tevens wacht u bij ons doorgaans maar heel kort en na dertig minuten en een kopje koffie loopt u alweer tevreden onze zaak uit. Wij bieden u ook de mogelijkheid aan om de beste gsm-verzekering af te sluiten om onverwachte kosten in de toekomst te voorkomen.  

Rectangle 2
Rectangle 50

Kies voor ons als uw telefoon snel een reparatie nodig heeft

Wij staan voor u klaar als uw telefoon een reparatie nodig heeft en wij zetten onze vaardigheden in voor vrijwel iedere type mobiel. Schakel ons daarom snel in bel hiervoor naar +31 (0)70 216 5180 of loop een bij ons binnen. Wij hopen u spoedig te zien. U ontvangt een kopje koffie terwijl wij de reparatie van uw mobiel uitvoeren.

Onze providers

lebara_logo
t-mobile_logo
tele2_logo
kpn_logo
hn_logo
BR_Logo-Samsung
ring_sm