Snel contact opnemen? +31 (0)70 216 5180 info@gsmfixzone.nl

Repair&Service voor uw smartphone in regio Den Haag

Met de Repair&Service voor uw smartphone van GSMFixZone uit Voorburg, nabij Den Haag heeft u binnen enkele minuten weer een werkende telefoon. Voor de meeste reparaties hebben we namelijk de benodigde onderdelen op voorraad. Hierdoor kunnen we uw smartphone binnen 30 minuten repareren. Uw telefoon is dus klaar terwijl u wacht.

Met/Zonder afspraak
Reparaties in +- 30min klaar

Privacy gewaarborgd
Data blijft behouden

Originele onderdelen
Hoogwaardige reparaties

Garantie
Bij iedere reparatie

Verschillende mogelijkheden voor Repair&Service van uw smartphone nabij Den Haag

Als Repair&Service kunnen we verschillende reparaties uitvoeren aan uw smartphone vanuit onze winkel in de buurt van Den Haag. Zo kunnen we het scherm voor u vervangen wanneer er een barst in zit. Daarnaast is het mogelijk om de batterij te laten vervangen, wanneer deze bijvoorbeeld niet meer oplaadt of niet meer naar behoren functioneert. Er zijn zelfs reparaties die we voor u uit kunnen voeren wanneer uw telefoon waterschade heeft. Deze reparaties voeren we uit voor smartphones van verschillende merken, waaronder Samsung, Motorola, Apple en Huawei.

Rectangle 2
Rectangle 50

Kom langs voor een snelle reparatie

Hoe kunnen we u van dienst zijn met onze Repair&Service voor uw smartphone in Voorburg, nabij Den Haag? Kom langs in de winkel en laat het ons weten. U hoeft geen afspraak te maken voor de reparatie en brengt dus eenvoudig uw telefoon even langs. In de tussentijd kunt u op uw gemak winkelen of bij ons in de winkel wachten tot de reparatie voltooid is. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)70 216 5180.

Onze providers

lebara_logo
t-mobile_logo
tele2_logo
kpn_logo
hn_logo
BR_Logo-Samsung
ring_sm