Snel contact opnemen? +31 (0)70 216 5180 info@gsmfixzone.nl

Met een verzekering voor uw product van Apple uit onze winkel in Voorburg, dicht bij Den Haag, komt u niet voor verrassingen te staan. Wanneer het scherm stukgaat of de batterij te wensen overlaat, verzorgen wij bij GSMFixZone een professionele reparatie. Als u via ons een Apple-verzekering afsluit, geniet u nog langer van uw telefoon en maakt u zich geen zorgen bij onverhoopte schade.

Met/Zonder afspraak
Reparaties in +- 30min klaar

Privacy gewaarborgd
Data blijft behouden

Originele onderdelen
Hoogwaardige reparaties

Garantie
Bij iedere reparatie

Vind de ideale verzekering voor uw apparaat van Apple

Of u nu een tablet of telefoon van Apple heeft; GSMFixZone heeft de perfecte verzekering voor u. Want als uw apparaat stukgaat, kunt u met een Apple-verzekering meteen bij ons langskomen om deze te laten repareren. Voor deze Apple-reparatie hoeft namelijk geen afspraak te maken. De meeste reparaties, zoals een telefoonschermreparatie, zijn bovendien klaar terwijl u wacht omdat we vaak de benodigde onderdelen al op voorraad. Hierdoor is uw iPhone of iPad binnen dertig minuten gerepareerd met onze vakkundige gsm repair service. Met een Apple-verzekering weet u zeker dat u altijd kunt rekenen op een toestel dat als nieuw is en bespaart u onverwachte kosten.

Rectangle 2
Rectangle 50

Sluit vandaag nog een Appel-verzekering af

Wilt u een verzekering afsluiten voor uw telefoon of tablet van Apple? Kom dan langs bij onze winkel. We bespreken graag de mogelijkheden van de Apple-verzekering met u en streven altijd naar een maximale ontzorging. Wilt u eerst meer weten over de verzekeringen, Apple-reparaties of heeft u een vraag over een van onze andere services? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)70 216 5180.

Onze providers

lebara_logo
t-mobile_logo
tele2_logo
kpn_logo
hn_logo
BR_Logo-Samsung
ring_sm