Snel contact opnemen? +31 (0)70 216 5180 info@gsmfixzone.nl

Een verzekering voor uw product van Apple in regio Den Haag

Met een verzekering voor uw product van Apple van onze winkel in Voorburg, dichtbij Den Haag komt u niet voor verrassingen te staan. Wanneer het scherm stukgaat of de batterij te wensen overlaat, verzorgen wij professionele reparatie. Zo geniet u nog langer van uw telefoon en komt u niet voor onverwachte kosten te staan wanneer u de telefoon of tablet onverhoopt laat vallen.

Met/Zonder afspraak
Reparaties in +- 30min klaar

Privacy gewaarborgd
Data blijft behouden

Originele onderdelen
Hoogwaardige reparaties

Garantie
Bij iedere reparatie

Vind de ideale verzekering voor uw apparaat van Apple nabij Den Haag

Of u nu een tablet of telefoon van Apple heeft of allebei: GSMFixZone heeft de perfecte verzekering voor u in Voorburg, nabij Den Haag. Want als uw apparaat stukgaat, kunt u meteen bij ons langskomen om deze te laten repareren. U hoeft hier namelijk geen afspraak voor te maken. De meeste reparaties zijn bovendien klaar terwijl u wacht, want we hebben vaak de benodigde onderdelen op voorraad. Hierdoor is uw iPhone of iPad binnen 30 minuten gerepareerd. Zo geniet u weer snel van een Apple-apparaat dat er als nieuw uitziet. Bekijk ook gelijk de iPad accessoires die wij in ons aanbod hebben.

Rectangle 2
Rectangle 50

Sluit een verzekering voor uw Apple-product af

Wilt u een verzekering afsluiten voor uw telefoon of tablet van Apple in de buurt van Den Haag? Kom dan langs bij onze winkel in Voorburg. We bespreken graag de mogelijkheden met u. Wilt u eerst meer weten over de verzekeringen of heeft u een vraag over een van onze andere services? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)70 216 5180.

Onze providers

lebara_logo
t-mobile_logo
tele2_logo
kpn_logo
hn_logo
BR_Logo-Samsung
ring_sm