Snel contact opnemen? +31 (0)70 216 5180 info@gsmfixzone.nl

Voor het afsluiten van een verzekering van Vodafone voor uw telefoon, zit u goed bij GSMFixZone uit Voorburg. Als u een nieuwe telefoon koopt, wilt u hier natuurlijk zo lang mogelijk plezier van hebben. In dit geval is het verzekeren van uw telefoon altijd een goede zet. Zo komt u namelijk niet voor onverwachte uitgaven te staan als uw telefoon kapot gaat.

Met/Zonder afspraak
Reparaties in +- 30min klaar

Privacy gewaarborgd
Data blijft behouden

Originele onderdelen
Hoogwaardige reparaties

Garantie
Bij iedere reparatie

Een verzekering van Vodafone afsluiten voor uw nieuwe telefoon

Wilt u een verzekering van Vodafone afsluiten voor uw nieuwe telefoon? Dan helpen wij u graag verder. Zo kiest u met onze hulp een verzekering voor uw mobiel die bij u past. Heeft u een iPhone? Dan is het ook mogelijk om in plaats van een verzekering van Vodafone, een verzekering van Apple voor uw telefoon af te sluiten. Bovendien helpen wij u graag bij de reparatie van uw mobiele apparaat. Als uw tabletscherm hersteld moet worden of uw telefoon waterschade heeft, kunt u zeker bij ons terecht. Wij streven ernaar onze hoogwaardige reparaties binnen dertig minuten uit te voeren. Als u hiervoor bij ons een verzekering hebt afgesloten van Vodafone, dan is de reparatie veelal kosteloos.

Rectangle 2
Rectangle 50

Sluit bij ons een verzekering af

In onze winkel helpen wij u graag met verschillende diensten, zoals de reparatie van gsm’s. Zo sluit u bij ons een verzekering van Vodafone af voor uw nieuwe telefoon, maar we bieden u ook hulp bij het overzetten van uw telefoonabonnement. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons dan op +31 (0)70 216 5180. We leggen u bijvoorbeeld graag alles uit over onze reparaties, de abonnementsopties en zorgen ervoor dat u de mogelijkheid heeft om een verzekering voor uw telefoon van Vodafone af te sluiten die bij u past. Maak snel een afspraak.

Onze providers

lebara_logo
t-mobile_logo
tele2_logo
kpn_logo
hn_logo
BR_Logo-Samsung
ring_sm