Apple iPad Pro 9,7 reparatie

Apple iPad Pro 12,9 reparatie

Apple iPad 2017 reparatie

Apple iPad Mini reparatie

Apple iPad Mini Retina reparatie

Apple iPad Mini 4 reparatie

Apple iPad Mini 3 reparatie

Apple iPad Air reparatie

Apple iPad Air 2 reparatie

Apple iPad 4 reparatie

Apple iPad 3 reparatie

Apple iPad 2 reparatie

LAGE PRIJZEN

Door snelle afhandeling

SERVICE

Garantie op reparatie

EXPERTS

Altijd beschikbaar

SNELLE SERVICE

30 min. reparatietijd

Uw iPad scherm is gebroken en u wilt hiervoor een snelle reparatie met originele onderdelen? Wij klaren de klus bij GSMFixZone in Voorburg voor u! Voor al uw smart-devices van Apple voeren wij reparaties uit tegen een scherpe prijs. Daarbij laat u de beschadigde onderdelen vervangen tegen originele exemplaren of, om geld te besparen, tegen goedkopere onderdelen.

Vragen over reparaties, offertes en of het verkopen van uw toestel?
Neem dan contact met ons op voor uitgebreide informatie.

Uw iPad scherm voorzien wij van de best mogelijke reparatie

Ons vriendelijke en deskundige personeel gaat geen uitdaging uit de weg. Wij voorzien uw gebroken iPad scherm dan ook van een passende reparatie waarbij wij doorgaans binnen 30 minuten klaar zijn! Zo hoeft u uw iPad nooit lang te missen. Ga gezellig even zitten en pak een lekker bakje koffie. Ondertussen voeren wij de reparatie zo spoedig en nauwkeurig mogelijk uit.

Kies uit een ruim assortiment accessoires

Bij GSMFixZone hoeft u geen afspraak te maken. Loop gewoon bij ons binnen en wij helpen u zo snel als we kunnen. Bezoek onze winkel en bekijk ons ruime assortiment aan accessoires voor uw telefoon. Voor de merken Apple, Sony, Motorola, Samsung en nog veel meer hebben wij leuke accessoires voor u op voorraad. Heeft u vragen over de iPad scherm reparaties, offertes of het verkopen van uw toestel? Wij zijn telefonisch bereikbaar via +31 (0)70 216 5180. Dan staan we u graag te woord.

Bezoek ons nu!