LAGE PRIJZEN

Door snelle afhandeling

SERVICE

Garantie op reparatie

EXPERTS

Altijd beschikbaar

SNELLE SERVICE

30 min. reparatietijd

Wanneer u uw Samsung smartphone heeft laten vallen en uw scherm aan diggelen is gevallen, schakelt u ons in voor een snelle reparatiebeurt. Onze experts zijn vriendelijk, deskundig en werken zeer accuraat. Kwaliteit staat bij ons centraal – u zult het merken wanneer u gebruikmaakt van onze diensten!

Vragen over reparaties, offertes en of het verkopen van uw toestel?
Neem dan contact met ons op voor uitgebreide informatie.

Laat uw Samsung telefoon voorzien van een nieuw scherm middels onze reparatiedienst

Of uw Samsung, LG, HTC, Huawei, Nokia, Apple of ander merk smartphone of tablet nu kapot is, wij repareren het voor u. Onze professionele medewerkers staan graag voor u klaar voor de reparatie van het scherm van uw Samsung telefoon tot aan het vervangen van de batterij. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij voorzien u van de best mogelijke service. De reparaties die wij uitvoeren duren gemiddeld 30 minuten, waardoor u snel weer buiten staat met een perfect werkende telefoon of tablet. Kijk gedurende de reparaties of het vervangen van de batterij van uw Samsung gewoon mee, en beslis zelf of we deze vervangen met een origineel onderdeel of een goedkopere variant.

Ervaar het zelf en maak gebruik van onze uitgebreide specialisaties

Wit u een reparatie van het scherm van uw Samsung device of moet de batterij vervangen worden? Bij ons hoeft u geen afspraak in te plannen. Loop bij ons binnen en wij helpen u zo snel mogelijk. Onze medewerkers ontvangen u graag en schenken een kopje koffie voor u in. Neem ook zeker een kijkje in ons assortiment met verschillende accessoires voor uw device. Heeft u nog vragen over het vervangen van uw Samsung batterij of onze andere diensten? Bel naar +31 (0)70 216 5180 en wij vertellen u graag meer.

Bezoek ons nu!