Snel contact opnemen? +31 (0)70 216 5180 info@gsmfixzone.nl

Is je abonnement afgelopen en wil je een nieuw telefoonabonnement met telefoon? Optie1 biedt alle bekende merken mobiele telefoons. Bovendien kunnen we je abonnementen bieden van alle providers. Geen klant is hetzelfde en daarom is ook geen enkel advies hetzelfde. Wij stellen je vragen over je bel- en internetgedrag en geven je dan een aanbod op maat. Bij Optie1 werken alleen mensen met verstand van telefonie. Daardoor kunnen wij je goed en persoonlijk advies geven en ga jij altijd met de beste deal de deur uit.

SERVICE IN OVERSTAPPEN EN OVERZETTEN

Heb jij een keuze gemaakt voor een telefoonabonnement met telefoon? Maar is het voor jou interessanter om over te stappen naar een andere provider, dan regelt Optie1 de overstap voor je. Bovendien kunnen we zonder extra kosten jouw persoonlijke gegevens overzetten van je oude telefoon naar je nieuwe telefoon. Deze service vinden wij heel gewoon en we doen het graag voor je. Zodra jij de Optie1-winkel verlaat, is jouw telefoon klaar voor gebruik.

Met/Zonder afspraak
Reparaties in +- 30min klaar

Privacy gewaarborgd
Data blijft behouden

Originele onderdelen
Hoogwaardige reparaties

Garantie
Bij iedere reparatie

​Verlengingscheck

Wil je de einddatum van je huidige mobiele telefoonabonnement weten? Vul dan hiernaast de Verlengingschecker in. Je ziet dan meteen wanneer jij kunt verlengen. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een voordeliger of juist uitgebreider abonnement of je kunt overstappen naar een andere provider, omdat die een slim aanbod voor jou heeft. Doe de check en je weet het. Is de einddatum inderdaad in zicht? Kom langs in een van de Optie1-winkels en laat je door ons adviseren over de beste keuze voor jou. Check!
 
  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
 
 
Rectangle 2

Onze providers

lebara_logo
t-mobile_logo
tele2_logo
kpn_logo
hn_logo
BR_Logo-Samsung
ring_sm