Snel contact opnemen? +31 (0)70 216 5180 info@gsmfixzone.nl

Zoekt u tussen de Sim Only-abonnementen naar die ene perfecte die helemaal bij u past en woont u in de omgeving van Den Haag? Dan helpen we u bij GSMFixZone in Voorburg graag aan het ideale abonnement voor uw situatie. U geeft zelf aan hoeveel behoefte u heeft aan data, belminuten en sms-berichten. Wij passen onze abonnementsvoorstellen volledig aan op basis van uw wensen. Zo is het mogelijk om tussen de mogelijk Sim Only-abonnementen altijd de voor u perfecte keuze te maken.

Met/Zonder afspraak
Reparaties in +- 30min klaar

Privacy gewaarborgd
Data blijft behouden

Originele onderdelen
Hoogwaardige reparaties

Garantie
Bij iedere reparatie

Sim Only-abonnementen in alle soorten en maten

Sim Only-abonnementen zijn ideaal wanneer u zelf al een smartphone heeft. Hiermee sluit u namelijk een abonnement af zonder dat dit wordt gecombineerd met de kosten van een nieuw toestel. U bent dus voordeliger uit. Als u twijfelt tussen de verschillende Sim Only-abonnementen die wij in onze winkel aanbieden, dan adviseren wij u hier uiteraard graag over. Wanneer u van alles wat wilt, is een Vodafone Red-abonnement bijvoorbeeld aan te raden. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor andere Vodafone-telefoonabonnementen of kiest u voor onze mogelijkheden van diverse andere providers. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor telefoonreparaties en verzekeringen. Zo vindt u alles voor uw telefoon bij één bedrijf.

Rectangle 2
Rectangle 50

Laat u adviseren over het abonnement dat bij u past

Kom langs in onze winkel en bespreek uw wensen met ons, dan helpen we u uit de verschillende Sim Only-abonnementen te kiezen. Zo gaat u naar huis met een abonnentsvorm die perfect bij u past. Wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden voordat u langskomt middels een afspraak of heeft u een vraag? Dan kunt u ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar +31 (0)70 216 5180. Via dit nummer geven wij u ook graag meer informatie over onze vakkundige gsm-reparaties.

Onze providers

lebara_logo
t-mobile_logo
tele2_logo
kpn_logo
hn_logo
BR_Logo-Samsung
ring_sm