Snel contact opnemen? +31 (0)70 216 5180 info@gsmfixzone.nl

Sim Only-abonnementen in regio Den Haag

Zoekt u tussen de Sim Only-abonnementen naar een abonnement dat perfect bij u past en woont u in de omgeving van Den Haag? Dan helpen we u bij GSMFixZone in Voorburg graag aan het ideale abonnement voor uw situatie. Hierbij heeft u de keuze uit abonnementen met veel of weinig data, belminuten en sms-berichten. Zo kiest u uiteindelijk voor een abonnement met de perfecte hoeveelheid van de drie. Dus of u nu veel belt of weinig: wij hebben het ideale Sim Only-abonnement voor u.

Met/Zonder afspraak
Reparaties in +- 30min klaar

Privacy gewaarborgd
Data blijft behouden

Originele onderdelen
Hoogwaardige reparaties

Garantie
Bij iedere reparatie

Sim Only-abonnementen van verschillende providers in Den Haag en omstreken

Een Sim Only-abonnement is ideaal wanneer u zelf al een smartphone heeft. Twijfelt u welke van de vele Sim Only-abonnementen bij onze winkel nabij Den Haag het beste bij u past? Dan adviseren wij u hier uiteraard graag over. Wanneer u van alles wat wilt, is een Vodafone Red-abonnement bijvoorbeeld aan te raden. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor andere abonnementen van Vodafone en van diverse andere providers. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor telefoonreparaties en -verzekeringen. Zo vindt u alles voor uw telefoon bij één bedrijf.

Rectangle 2
Rectangle 50

Laat u adviseren over het abonnement dat bij u past

Kom langs in onze winkel in Voorburg, nabij Den Haag en bespreek uw wensen met ons, dan helpen we u uit de verschillende Sim Only-abonnementen te kiezen. Zo gaat u naar huis met een abonnement dat perfect bij u past. Wilt u eerst meer weten over de mogelijkheden voordat u langskomt middels een afspraak of heeft u een vraag? Dan kunt u ons ook telefonisch bereiken door te bellen naar +31 (0)70 216 5180.

Onze providers

lebara_logo
t-mobile_logo
tele2_logo
kpn_logo
hn_logo
BR_Logo-Samsung
ring_sm