Snel contact opnemen? +31 (0)70 216 5180 info@gsmfixzone.nl

Abonnementen van Vodafone

Bij GSMFixZone in Voorburg kunt u diverse abonnementen bij Vodafone afsluiten. U vindt dus zeker een abonnement dat bij u past. Belt u bijvoorbeeld veel? Dan is een abonnement met onbeperkt bellen allicht wat voor u. Maakt u juist meer gebruik van internet en belt u bijna nooit? Dan is het beter om voor een abonnement met onbeperkt internet en een beperkt aantal belminuten of zelfs zonder belminuten te kiezen.

Met/Zonder afspraak
Reparaties in +- 30min klaar

Privacy gewaarborgd
Data blijft behouden

Originele onderdelen
Hoogwaardige reparaties

Garantie
Bij iedere reparatie

Kies uit verschillende abonnementen van Vodafone met en zonder telefoon

Dankzij de vele verschillende abonnementen van Vodafone is er altijd wel een abonnement dat perfect is voor u. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een Vodafone Red-abonnement. Hiermee kunt u internetten, bellen en sms’en en maakt u gebruik van het sterke netwerk van Vodafone. Als u al een telefoon heeft, kunt u dit abonnement als Sim Only-abonnement afsluiten. Wilt u er meteen een nieuwe telefoon bij? Dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Rectangle 2
Rectangle 50

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer weten over de abonnementen van Vodafone die u bij ons kunt afsluiten? Bezoek onze winkel in Voorburg, nabij Den Haag. Hier zijn wij u graag van dienst en beantwoorden we al uw vragen. Daarnaast kunt u bij ons direct een verzekering afsluiten voor uw telefoon, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan, bijvoorbeeld wanneer het scherm kapot gaat of de batterij niet meer werkt. U kunt ook telefonisch contact met ons opnemen voor meer informatie. Bel hiervoor naar +31 (0)70 216 5180.​

Onze providers

lebara_logo
t-mobile_logo
tele2_logo
kpn_logo
hn_logo
BR_Logo-Samsung
ring_sm