Snel contact opnemen? +31 (0)70 216 5180 info@gsmfixzone.nl

Abonnementen van Vodafone

Bij GSMFixZone in Voorburg kiest u een telefoon en abonnement uit de diverse abonnementen die wij van Vodafone aanbieden. Ook koopt u hier diverse nieuwe gsm’s. U vindt hier dus zeker een telefoon en abonnement van Vodafone dat bij u past. Belt u bijvoorbeeld veel? Dan is een abonnement met onbeperkt bellen allicht wat voor u. Maakt u juist meer gebruik van internet en belt u bijna nooit? Dan is het beter om voor een toestel en abonnement van Vodafone met onbeperkt internet en een beperkt aantal belminuten of zelfs zonder belminuten te kiezen.

Met/Zonder afspraak
Reparaties in +- 30min klaar

Privacy gewaarborgd
Data blijft behouden

Originele onderdelen
Hoogwaardige reparaties

Garantie
Bij iedere reparatie

Kies uit verschillende abonnementen van Vodafone met en zonder telefoon

Dankzij de vele verschillende abonnementen en toestellen van Vodafone is er altijd wel een abonnement en telefoon die perfect is voor u. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een Vodafone Red-abonnement. Hiermee is het mogelijk om via het sterke netwerk van Vodafone te internetten, bellen en sms’en. Als u al een telefoon heeft, is het mogelijk om een Sim Only-abonnement van Vodafone te kiezen en af te sluiten. Wilt u meteen een nieuw toestel en een abonnement van Vodafone aanschaffen? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Daarnaast kunt u bij ons direct een verzekering van Vodafone afsluiten voor uw telefoon, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Stel dat het scherm van uw telefoon kapot gaat, uw telefoon waterschade heeft of de batterij niet meer werkt, kunt u een beroep doen op deze verzekering.

Rectangle 2
Rectangle 50

Neem contact met ons op voor een abonnement en toestel van Vodafone

Wilt u meer weten over de abonnementen van Vodafone die u bij ons kunt afsluiten of wil je van abonnement overstappen? Bezoek dan onze winkel in Voorburg, nabij Den Haag. Hier zijn onze medewerkers u graag van dienst en beantwoorden we al uw vragen over de aanschaf van een abonnement en telefoon van Vodafone. U bekijkt hier alle telefoons die wij verkopen en kiest het toestel en het abonnement van Vodafone van waar u nog jarenlang plezier van kunt hebben. Als u niet in de gelegenheid bent om bij ons langs te komen, is het ook mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen voor meer informatie over de abonnementen van Vodafone. Bel hiervoor naar +31 (0)70 216 5180.

Onze providers

lebara_logo
t-mobile_logo
tele2_logo
kpn_logo
hn_logo
BR_Logo-Samsung
ring_sm