Snel contact opnemen? +31 (0)70 216 5180 info@gsmfixzone.nl

Bij GSMFixZone in Voorburg kiest u uit de diverse abonnementen die wij van Vodafone aanbieden. Ook koopt u hier diverse nieuwe gsm’s. U vindt bij ons dus zeker een telefoonabonnement van Vodafone dat bij u past. Belt u bijvoorbeeld veel? Dan is een abonnement met onbeperkt bellen wellicht wat voor u. Als u anderzijds meer gebruik maakt van internet en weinig belt, is het verstandiger om van Vodafone voor een telefoonabonnement met onbeperkt internet te kiezen.

Met/Zonder afspraak
Reparaties in +- 30min klaar

Privacy gewaarborgd
Data blijft behouden

Originele onderdelen
Hoogwaardige reparaties

Garantie
Bij iedere reparatie

Kies uit verschillende abonnementen van Vodafone met en zonder smartphone

Dankzij de vele verschillende abonnementen en toestellen van Vodafone is er altijd wel een telefoonabonnement dat perfect is voor u. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een Vodafone Red-abonnement. Hiermee is het mogelijk om via het sterke netwerk van Vodafone te internetten, bellen en sms’en. Als u al een smartphone heeft, is het mogelijk om een Sim Only-abonnement af te sluiten. Wilt u meteen een nieuw telefoonabonnement van Vodafone aanschaffen? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Daarnaast kunt u bij ons direct een verzekering van Vodafone afsluiten voor uw telefoon, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Stel dat het scherm van uw telefoon kapot gaat, uw telefoon vochtschade heeft of de batterij niet meer werkt, kunt u een beroep doen op deze verzekering.

Rectangle 2
Rectangle 50

Neem contact met ons op voor een telefoonabonnement van Vodafone

Wilt u meer weten over de abonnementen van Vodafone die u bij ons kunt afsluiten of wilt u van abonnement overstappen? Bezoek dan onze winkel. Hier zijn onze medewerkers u graag van dienst en beantwoorden we al uw vragen over de aanschaf van de abonnementen van Vodafone. U bekijkt hier alle nieuwe toestellen die wij verkopen en kiest het telefoonabonnement van Vodafone waarvan u nog jarenlang plezier heeft. U kunt ook bij ons terecht voor een vakkundige reparatie van uw gsm. Als u niet in de gelegenheid bent om bij ons langs te komen, is het ook mogelijk om telefonisch contact met ons op te nemen voor meer informatie over de abonnementen van Vodafone. Bel hiervoor naar +31 (0)70 216 5180.

Onze providers

lebara_logo
t-mobile_logo
tele2_logo
kpn_logo
hn_logo
BR_Logo-Samsung
ring_sm