Snel contact opnemen? +31 (0)70 216 5180 info@gsmfixzone.nl

Met een Vodafone Red-abonnement kunt u alle kanten op. Er zijn namelijk verschillende abonnementen in deze serie. Welk abonnement het best bij u past, hangt af van hoeveel belminuten, sms-berichten en data u verbruikt. Uiteraard kan deze hoeveelheid na verloop van tijd veranderen. Daarom kunt u bij GSMFixZone in Voorburg uw Vodafone-abonnement ook wijzigen. Als deze niet meer bij u past, kiest u simpelweg een nieuwe uit. Of dit kan, hangt uiteraard van de looptijd van het abonnement af. Als u bij dezelfde provider blijft, is de kans echter groot dat u kunt wijzigen.

Met/Zonder afspraak
Reparaties in +- 30min klaar

Privacy gewaarborgd
Data blijft behouden

Originele onderdelen
Hoogwaardige reparaties

Garantie
Bij iedere reparatie

Een Vodafone Red-abonnement afsluiten of uw Vodafone-abonnement wijzigen

Vraagt u zich af welk Vodafone Red-abonnement u het best kunt kiezen of wilt u uw Vodafone-abonnement wijzigen? Dan voorzien wij u graag van advies en helpen we u aan een internet abonnement dat perfect op uw wensen aansluit. Dit kan een abonnement met onbeperkte data, belminuten en sms-berichten zijn, maar uiteraard ook een abonnement met een gering aantal. Er is zelfs een Vodafone Red-abonnement waarbij u de data kunt delen met anderen die ook een Vodafone-abonnement hebben, zodat u niet steeds de hoeveelheid data hoeft te wijzigen. Zo’n abonnement is namelijk heel flexibel.

Rectangle 2
Rectangle 50

Kom langs voor meer informatie over de abonnementen

Of u nu een Vodafone Red-abonnement wilt afsluiten of uw huidige Vodafone-abonnement wilt wijzigen: wij zijn u graag van dienst. Kom langs in de winkel in Voorburg en laat ons uw wensen weten. Hier kunt u ook terecht voor andere abonnementen van Vodafone en abonnementen van providers als KPN, Tele2 en T-Mobile. Daarnaast zijn wij hét adres in de regio Den Haag voor de reparatie van uw telefoon of tablet, want dit doen wij binnen een half uur. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)70 216 5180.

Onze providers

lebara_logo
t-mobile_logo
tele2_logo
kpn_logo
hn_logo
BR_Logo-Samsung
ring_sm