Snel contact opnemen? +31 (0)70 216 5180 info@gsmfixzone.nl

Met een Vodafone Red-abonnement kunt u alle kanten op. U heeft de keuze uit diverse abonnementen. Welk abonnement het best bij u past, hangt af van de hoeveelheid belminuten en data die u verbruikt. Uw verbruik kan na verloop van tijd veranderen. Daarom is het bij GSMFixZone in Voorburg ook mogelijk uw abonnement te wijzigen. Of dit kan, hangt uiteraard van de looptijd van het abonnement af.

Met/Zonder afspraak
Reparaties in +- 30min klaar

Privacy gewaarborgd
Data blijft behouden

Originele onderdelen
Hoogwaardige reparaties

Garantie
Bij iedere reparatie

Een Vodafone Red-abonnement afsluiten of uw Vodafone-abonnement wijzigen

Vraagt u zich af welk Vodafone Red-abonnement u het best kunt kiezen? Dan voorzien wij u graag van advies. U heeft de keuze voor een abonnement met onbeperkte data, belminuten en sms-berichten. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een kleiner abonnement met een gering aantal. Er is zelfs een Vodafone Red-abonnement waarbij u de data kunt delen met anderen die ook een Vodafone-abonnement hebben. Zo’n abonnement is namelijk heel flexibel. Bij ons zit u ook goed voor een nieuwe telefoon. In onze winkel combineert u de aanschaf van deze telefoon eenvoudig met een nieuw abonnement van Vodafone. Zo bent u in één keer klaar.

Rectangle 2
Rectangle 50

Uw abonnement wijzigen

Aangezien wij u graag van dienst zijn met alles wat te maken heeft met uw telefoon of smartphone, bieden wij ook hulp aan bij het wijzigen van uw Vodafone-abonnement. Als u een nieuwe telefoon heeft, heeft u bij ons namelijk de optie om uw abonnement over te laten zetten naar een nieuw nummer. Daarnaast is het mogelijk om uw Vodafone-abonnement te wijzigen in een Sim Only-abonnement als u bijvoorbeeld het toestel heeft afbetaald of de einddatum van uw Vodafone Red-abonnement nadert.

Kom langs voor meer informatie over de abonnementen

Of u nu een Vodafone Red-abonnement wilt afsluiten of wijzigen; wij zijn u graag van dienst. Kom langs in onze winkel en laat ons uw wensen weten. Daarnaast zijn wij hét adres in regio Den Haag voor de reparatie van uw telefoon, want dit doen wij binnen een half uur. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)70 216 5180. Wij helpen u met alles omtrent uw Vodafone-telefoon en abonnement.

Onze providers

lebara_logo
t-mobile_logo
tele2_logo
kpn_logo
hn_logo
BR_Logo-Samsung
ring_sm