Snel contact opnemen? +31 (0)70 216 5180 info@gsmfixzone.nl

Met een Vodafone Red-abonnement kunt u alle kanten op. U heeft de keuze uit diverse abonnementen. Welk abonnement het best bij u past, hangt af van de hoeveelheid belminuten en data u verbruikt. Uw verbruik kan na verloop van tijd veranderen. Daarom is het bij GSMFixZone in Voorburg ook mogelijk uw Vodafone-abonnement te wijzigen. Of dit kan, hangt uiteraard van de looptijd van het abonnement af.

Met/Zonder afspraak
Reparaties in +- 30min klaar

Privacy gewaarborgd
Data blijft behouden

Originele onderdelen
Hoogwaardige reparaties

Garantie
Bij iedere reparatie

Een Vodafone Red-abonnement afsluiten of uw Vodafone-abonnement wijzigen

Vraagt u zich af welk Vodafone Red-abonnement u het best kunt kiezen of wilt u uw Vodafone-abonnement wijzigen? Dan voorzien wij u graag van advies. U heeft de keuze voor een abonnement met onbeperkte data, belminuten en sms-berichten, maar u kunt ook kiezen voor een kleiner abonnement met een gering aantal. Er is zelfs een Vodafone Red-abonnement waarbij u de data kunt delen met anderen die ook een Vodafone-abonnement hebben, zodat u niet steeds uw hoeveelheid data hoeft te wijzigen. Zo’n abonnement is namelijk heel flexibel. U kunt bij ons bovendien terecht voor een nieuwe telefoon. In onze winkel kunt u de aanschaf van deze telefoon eenvoudig combineren met een nieuw abonnement van Vodafone. Zo bent u in één keer klaar.

Rectangle 2
Rectangle 50

Kom langs voor meer informatie over de abonnementen

Of u nu een Vodafone Red-abonnement wilt afsluiten of uw huidige Vodafone-abonnement wilt wijzigen; wij zijn u graag van dienst als u uw telefoonabonnement wilt overzetten. Kom langs in onze winkel in Voorburg en laat ons uw wensen weten. Daarnaast zijn wij hét adres in regio Den Haag voor de reparatie van uw telefoon, want dit doen wij binnen een half uur. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)70 216 5180.

Onze providers

lebara_logo
t-mobile_logo
tele2_logo
kpn_logo
hn_logo
BR_Logo-Samsung
ring_sm