LAGE PRIJZEN

Door snelle afhandeling

SERVICE

Garantie op reparatie

EXPERTS

Altijd beschikbaar

SNELLE SERVICE

30 min. reparatietijd

Wanneer u voor uw Huawei smartphone een snelle reparatie nodig heeft, wilt u natuurlijk dat dit op vakkundige wijze wordt uitgevoerd. We lopen tegenwoordig de hele dag met onze telefoon in de hand om te appen, mailen, bellen en te surfen op het web. Het is dus een belangrijk en vooral onmisbaar apparaat geworden waar u geen mankementen aan wilt hebben. Moet de batterij van uw Huawei telefoon vervangen worden of wilt u het scherm laten herstellen? Wij helpen u graag verder!

Vragen over reparaties, offertes en of het verkopen van uw toestel?
Neem dan contact met ons op voor uitgebreide informatie.

Wij leveren uitstekende service bij uw Huawei smartphone of tablet reparatie

Of u nu de batterij wilt laten vervangen, waterschade heeft of het scherm wilt laten herstellen van uw Huawei smartphone of tablet, wij zorgen tijdens de reparatie voor een uitstekende service. Wij ontvangen u hartelijk in ons filiaal in Voorburg met een bakje koffie. De reparaties aan uw Huawei device voeren wij uit terwijl u wacht of meekijkt. Die mogelijkheid heeft u namelijk bij ons! Neem ook zeker een kijkje in ons ruime assortiment aan accessoires voor uw smartphone. Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over de data op uw Huawei wanneer u de batterij laat vervangen of het scherm laat herstellen. Wij waarborgen namelijk uw privacy door ervoor te zorgen dat de data op uw telefoon niet verdwijnt. Daarbij heeft u tijdens de reparatie de keuze of u de Huawei batterij wilt laten vervangen door een origineel exemplaar of een goedkopere variant. Hetzelfde geldt wanneer u het scherm wilt laten herstellen van uw Huawei.

Loop gewoon eens bij ons binnen

Kwaliteit en snelheid staan bij ons centraal. We hebben namelijk echte experts in dienst die geen enkele Huawei reparatie uit de weg gaan. We doen dit ook razendsnel voor u. De reparatietijd is doorgaans 30 minuten, waardoor u snel weer op pad kunt. Een afspraak maken is niet nodig! Loop gewoon bij ons binnen wanneer de batterij van uw Huawei device vervangen moet worden of het scherm wilt laten herstellen. Ook voor uw Apple of Samsung device staan we paraat. Heeft u vragen? Dan staan wij u graag te woord via +31 (0)70 216 5180.

Bezoek ons nu!