Snel contact opnemen? +31 (0)70 216 5180 info@gsmfixzone.nl

Is uw telefoon uit uw handen geglipt en is het telefoonscherm gebaat bij een reparatie in omgeving Rijswijk? Maakt u zich geen zorgen. U profiteert snel weer van een perfect scherm wanneer u binnenstapt bij GSMFixZone uit Voorburg. Wij vervangen uw telefoonscherm razendsnel bij onze vestiging in Voorburg, nabij Rijswijk en garanderen daarbij het behoud van de toestelkwaliteit.

Met/Zonder afspraak
Reparaties in +- 30min klaar

Privacy gewaarborgd
Data blijft behouden

Originele onderdelen
Hoogwaardige reparaties

Garantie
Bij iedere reparatie

Een telefoonscherm reparatie met een vliegensvlugge service

Wanneer u schade heeft aan uw telefoon, is de snelheid van de reparatie misschien wel het belangrijkste aspect. U wilt uw telefoon natuurlijk zo snel mogelijk weer gebruiken! Bij ons bent u verzekerd van een razendsnelle service voor uw Apple-reparatie of die voor uw Samsung. Ook een Huawei-reparatie hebben wij zo voor u uitgevoerd. Het vervangen van uw telefoonscherm kost bij ons doorgaans dertig minuten. Als u besluit om uw telefoonscherm bij ons te laten vervangen, dan is deze dus klaar terwijl u wacht. Kijk mee tijdens de reparatie en geniet in de tussentijd van een kopje koffie. Ondertussen doen onze experts het werk. Door de snelle afhandeling profiteert u bij ons tevens van zeer lage prijzen en zijn wij voordeliger dan andere reparateurs. Een reparatie uit laten voeren van uw telefoonscherm is bij ons dus een echte win-winsituatie!

Rectangle 2
Rectangle 50

Ontvang garantie bij iedere reparatie

Of u nu uw telefoonscherm laat repareren, vervangen of een andere reparatie laat doen voor bijvoorbeeld waterschade: bij iedere reparatie van GSMFixZone ontvangt u een passende garantie. Vraag voor iedere soort reparatie naar de voorwaarden in de winkel en wij informeren u graag. Bij vragen zijn wij telefonisch bereikbaar via +31 (0)70 216 5180 voor al uw vragen over uw telefoon- of een mobielreparatie of het laten vervangen van uw telefoonscherm.

Onze providers

lebara_logo
t-mobile_logo
tele2_logo
kpn_logo
hn_logo
BR_Logo-Samsung
ring_sm