Snel contact opnemen? +31 (0)70 216 5180 info@gsmfixzone.nl

Telefoon met waterschade repareren nabij Rijswijk

Heeft uw telefoon waterschade opgelopen in omgeving Rijswijk? Dan wilt u dit natuurlijk snel oplossen, voordat de schade erger wordt. Daar kunnen we u bij GSMFixZone uitstekend bij helpen. Onze experts bieden u een razendsnelle service en herstellen uw telefoon doorgaans binnen 30 minuten!

Met/Zonder afspraak
Reparaties in +- 30min klaar

Privacy gewaarborgd
Data blijft behouden

Originele onderdelen
Hoogwaardige reparaties

Garantie
Bij iedere reparatie

Laat uw telefoon met waterschade bij ons repareren in omgeving Rijswijk

Of uw telefoon nu van het merk Samsung, LG, Huawei, Sony, iPhone of anders is: wij lossen uw waterschade op in onze winkel in Voorburg, nabij Rijswijk. Voor veel uiteenlopende merken helpen wij u van uw schade af. Daarbij maken wij gebruik van originele onderdelen ter vervanging. Wilt u daar graag geld op besparen? Dan is het ook mogelijk om goedkopere onderdelen terug te laten plaatsen. Daarbij krijgt u na de reparatie van uw telefoon door waterschade bij ons in Voorburg, nabij Rijswijk garantie op originele onderdelen en hardware. Op die manier zetten wij sterk in op kwaliteit en snelheid!

Rectangle 2
Rectangle 50

Loop gewoon bij ons binnen

Wij helpen u graag zonder dat u een afspraak hoeft te maken. Wij begrijpen namelijk dat schade aan uw telefoon onverhoopt kan gebeuren wanneer u er niet op voorbereid bent. Wel zo fijn dat je dan gelijk terecht kunt bij ons om uw gsm te laten repareren! Ons vriendelijk en deskundig personeel staat voor u klaar in de regio’s Den Haag, Voorburg, Rijswijk en Leidschendam. Bel voor meer informatie naar +31 (0)70 216 5180.

Onze providers

lebara_logo
t-mobile_logo
tele2_logo
kpn_logo
hn_logo
BR_Logo-Samsung
ring_sm