Snel contact opnemen? +31 (0)70 216 5180 info@gsmfixzone.nl

Heeft uw telefoon waterschade opgelopen in omgeving Rijswijk? Dan wilt u dit natuurlijk snel oplossen voordat de schade erger wordt. Daar kan GSMFixZone uit Voorburg uitstekend bij helpen. Onze experts bieden u een razendsnelle service en herstellen uw telefoon doorgaans binnen dertig minuten!

Met/Zonder afspraak
Reparaties in +- 30min klaar

Privacy gewaarborgd
Data blijft behouden

Originele onderdelen
Hoogwaardige reparaties

Garantie
Bij iedere reparatie

Laat uw telefoon met waterschade bij ons repareren

Wij beschikken over de kennis en kunde om u altijd te helpen. Topmodellen van iPhone, Sony en Samsung herstellen is voor ons dagelijkse bezigheid. Ook kunnen we goed overweg met LG of verzorgen we graag een Huawei-reparatie voor u. Als er iets is waar u op kunt rekenen, dan is dat het feit dat wij bij waterschade uw telefoon kunnen behandelen voor uiteenlopende merken. Daarbij maken wij gebruik van originele onderdelen ter vervanging. Wilt u daar graag geld op besparen? Dan is het ook mogelijk om goedkopere onderdelen terug te laten plaatsen. Daarnaast krijgt u na de reparatie van uw telefoon vanwege waterschade bij ons garantie op originele onderdelen en hardware. Op die manier zetten wij sterk in op kwaliteit en snelheid!

Rectangle 2
Rectangle 50

Loop gewoon bij ons binnen

In onze zaak helpen we u graag zonder dat u een afspraak hoeft te maken. Wij begrijpen namelijk dat schade aan uw telefoon onverhoopt kan gebeuren wanneer u er niet op voorbereid bent. Wel zo fijn dat u dan gelijk terecht kunt bij ons om uw gsm te laten repareren! Ons vriendelijk en deskundig personeel staat altijd voor u klaar. Bel voor meer informatie naar +31 (0)70 216 5180. Wist u overigens dat als u bij ons bijvoorbeeld een Vodafone-telefoonverzekering afsluit, bepaalde reparaties volledig kosteloos zijn? Informeer ernaar om te achterhalen of dit geld voor uw telefoon met waterschade.

Onze providers

lebara_logo
t-mobile_logo
tele2_logo
kpn_logo
hn_logo
BR_Logo-Samsung
ring_sm