Snel contact opnemen? +31 (0)70 216 5180 info@gsmfixzone.nl

Een verzekering voor uw telefoon nabij Den Haag

Wilt u een verzekering afsluiten voor uw telefoon, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan wanneer uw mobiel stukgaat in de omgeving van Den Haag? Dan vindt u bij GSMFixZone in Voorburg zeker een verzekering die bij u past. Zo komt u niet voor verrassingen te staan wanneer er een barst in uw scherm komt en u deze wilt laten repareren. Hetzelfde geldt wanneer de batterij aan vervanging toe is, omdat deze niet meer naar behoren functioneert of zelfs helemaal niet meer oplaadt.

Met/Zonder afspraak
Reparaties in +- 30min klaar

Privacy gewaarborgd
Data blijft behouden

Originele onderdelen
Hoogwaardige reparaties

Garantie
Bij iedere reparatie

Een verzekering afsluiten voor uw telefoon bij onze winkel in de buurt van Den Haag

Wanneer u twijfelt welke verzekering u het beste kunt afsluiten voor uw telefoon, adviseren we u graag over de verzekering die perfect bij uw mobiel past bij onze winkel nabij Den Haag. Hier kunnen we de telefoon ook meteen repareren, mocht deze kapot zijn gegaan. We repareren namelijk telefoons en tablets van verschillende merken, waaronder:

Rectangle 2
Rectangle 50
  • Apple
  • Samsung
  • Huawei

Als de onderdelen op voorraad zijn, hoeft u bovendien niet lang op de reparatie te wachten. Dan is uw apparaat namelijk al binnen 30 minuten gerepareerd. Zo geniet u weer snel van een mobiel mét verzekering, die perfect functioneert, dankzij onze reparatieservice in de omgeving van Den Haag.

Onze providers

lebara_logo
t-mobile_logo
tele2_logo
kpn_logo
hn_logo
BR_Logo-Samsung
ring_sm