Snel contact opnemen? +31 (0)70 216 5180 info@gsmfixzone.nl

Snelle smartphones, daar staat Samsung om bekend. Ook de nieuwe Galaxy A51 is watervlug. Hij heeft de hypermoderne, krachtige Exynos 9611-processor, een octacore processor die Samsung zelf heeft gemaakt. Met een kloksnelheid van maximaal 2,3 GHz zorgt hij ervoor dat jouw apps meteen opstarten. En dat je telefoon geen moment hapert. Handig als je NU je Insta feed wilt bijwerken! Snel schakelen kan de telefoon dankzij 4 GB werkgeheugen ook. Nooit meer ruimtegebrek? Consider it done, want de Galaxy A51 heeft standaard bij Tele2 128GB opslag en dat is met een MicroSD-kaart nog eens uit te breiden met 512 GB. Extra voordeel: de enorme batterij van 4000 mAh. Zo kun jij onbeperkt streamen zonder dat je telefoon halverwege uit valt. Dankzij de 15W fast Charging-functie is jouw telefoon binnen no-time weer opgeladen. Dat wordt écht appen tot je erbij neervalt!

De tijd waarin we telefoons enkel gebruikten om te bellen of sms’en is allang verleden tijd, jouw nieuwe Samsung Galaxy A51 is hét communicatiemiddel en de bron voor entertainment. Daarom is het wel zo handig dat de batterij lang mee gaat. Samsung heeft ervoor gezorgd dat deze A51 voorzien is van een 4000 mAh batterij, die snelladen ondersteund. Hierdoor ben je te allen tijde bereikbaar en is een lege batterij verleden tijd. De Samsung A51 beschikt daarnaast over een 4GB of 6GB RAM geheugen en over een 64GB of 128GB opslag geheugen. Mocht je toch nog meer opslaggeheugen nodig hebben is deze telefoon altijd uit te breiden met een micro SD kaart.

  • Batterij van 4000 mAh
  • Ondersteund snelladen
  • 4GB of 6GB RAM geheugen
  • 64GB of 128GB opslag geheugen
Aanbieding!

289,00

Voor de mobiele fotografen onder ons is de Galaxy A51 ook prima geschikt! Op de achterzijde van de A51 prijken namelijk vier camera’s. De hoofdcamera heeft een resolutie van maar liefst 48 megapixel, zodat je foto’s lekker scherp uit de bus komen.