Snel contact opnemen? +31 (0)70 216 5180 info@gsmfixzone.nl

Als opvolger van de succesvolle Samsung Galaxy A70 is het vanzelfsprekend dat de Samsung Galaxy A71 jou ook veel te bieden heeft. Het glazen Infinity Display van deze telefoon is vrijwel randloos en heeft een schermdiagonaal van 6,7 inch. De selfiecamera is prachtig verwerkt door middel van een klein gaatje in het scherm. De camera achterop deze telefoon beschikt over 4 verschillende lenzen, waarvan een hoofdsensor (64 MP), een ultra wide camera (12MP), een depth camera (5MP) is helemaal compleet met een macrolens (5MP).

De selfie camera beschikt over 32 megapixel. Met de combinatie van een groot infinity display en de ruime opslagcapaciteit van 128GB, zorgt de Galaxy A71 ervoor dat jij meer kunt downloaden en op een volledig scherm al jouw films en series kunt bekijken. De Samsung A71 is verkrijgbaar in de kleur zwart en het bijbehorende besturingssysteem is Android 10.0.

De Samsung Galaxy A71 heeft een batterij van 4000 mAh, waardoor het apparaat snelladen ondersteunt. Net als bij alle Samsung telefoons biedt de A71 de mogelijkheid om het geheugen uit te breiden met een Micro SD kaart, waardoor je altijd genoeg geheugen hebt voor al je foto’s en video’s.

Aanbieding!

389,00

Voor de mobiele fotografen onder ons is de Galaxy A71 ook prima geschikt! Op de achterzijde van de A71 prijken namelijk vier camera’s. De hoofdcamera heeft een resolutie van maar liefst 64 megapixel, zodat je foto’s lekker scherp uit de bus komen.