Snel contact opnemen? +31 (0)70 216 5180 info@gsmfixzone.nl

Uw tablet scherm laten herstellen nabij Rijswijk

Wilt u uw tablet scherm laten herstellen in Voorburg, nabij Rijswijk tegen een lage prijs, met een uitstekende service en kwaliteitsmaterialen? Dat klinkt haast onmogelijk, maar bij GSMFixZone is dat de dagelijkse gang van zaken. Onze telefoonexperts zetten zich namelijk dagelijks in om het scherm van jouw tablet of telefoon vliegensvlug te herstellen nabij Rijswijk. Met succes!

Met/Zonder afspraak
Reparaties in +- 30min klaar

Privacy gewaarborgd
Data blijft behouden

Originele onderdelen
Hoogwaardige reparaties

Garantie
Bij iedere reparatie

Tablet scherm laten herstellen terwijl u wacht bij ons nabij Rijswijk

Wij hebben door de jaren heen al een goede naam opgebouwd in de regio’s Den Haag, Voorburg, Rijswijk, Leidschendam en verder. Iedere dag weer helpen wij onze klanten van telefoon- en tabletschade af. Dit doen wij niet alleen op deskundige wijze, maar ook nog eens erg snel! Wij streven ernaar om uw tablet- of telefoonscherm binnen 30 minuten te herstellen in onze vestiging in Voorburg, omgeving Rijswijk. Dit doen wij voor vele verschillende merken, waaronder Apple, Huawei en Samsung. Wij voeren het herstel uit terwijl u ontspannen wacht met een kopje koffie. Uiteraard is het ook mogelijk om mee te kijken, mocht u dat willen. Bij de reparatie maken wij gebruik van originele onderdelen om de best mogelijke kwaliteit te garanderen. Mocht u liever kosten besparen en goedkopere onderdelen willen, dan is dat ook mogelijk.

Rectangle 2
Rectangle 50

Profiteer van garantie na iedere reparatie

Laat u uw tablet- of telefoonscherm bij ons nabij Rijswijk herstellen, dan ontvangt u bij ons garantie na iedere reparatie. Wij lichten u graag in over de voorwaarden van iedere soort reparatie in de winkel. Heeft u schade aan uw telefoon of tablet, zoals waterschade en wilt u deze laten repareren? Wij ontvangen u graag in onze vestiging en dan helpen wij u graag verder. Daar hoeft u geen afspraak voor te maken. Voor vragen of onduidelijkheden zijn wij telefonisch bereikbaar via +31 (0)70 216 5180.

Onze providers

lebara_logo
t-mobile_logo
tele2_logo
kpn_logo
hn_logo
BR_Logo-Samsung
ring_sm