Snel contact opnemen? +31 (0)70 216 5180 info@gsmfixzone.nl

Wilt u uw tabletscherm laten herstellen in Voorburg, nabij Rijswijk, tegen een lage prijs, met een uitstekende service en kwaliteitsmaterialen? Dat klinkt haast onmogelijk, maar bij GSMFixZone is dat de dagelijkse gang van zaken. Onze telefoonexperts zetten zich namelijk dagelijks in om ieder tabletscherm of die van een telefoon vliegensvlug te herstellen.

Met/Zonder afspraak
Reparaties in +- 30min klaar

Privacy gewaarborgd
Data blijft behouden

Originele onderdelen
Hoogwaardige reparaties

Garantie
Bij iedere reparatie

Een tabletscherm laten herstellen terwijl u bij ons wacht

Wij hebben door de jaren heen een goede naam opgebouwd vanwege de consistent hoge kwaliteit die wij leveren voor onze klanten. Iedere dag weer helpen wij mensen van hun telefoon- en tabletschade af. Dit doen wij niet alleen op deskundige wijze, maar dit doen wij ook nog eens erg snel! Wij streven ernaar om uw telefoon- of tabletscherm binnen dertig minuten te herstellen. Dit doen wij voor vele verschillende merken, waaronder Apple en Huawei. Ook het repareren van een Samsung. Wij voeren het herstel uit terwijl u ontspannen wacht met een kopje koffie. Uiteraard is het ook mogelijk om mee te kijken, mocht u dat willen. Bij de reparatie van uw gsm of tablet maken wij gebruik van originele onderdelen om de best mogelijke kwaliteit te garanderen. Als u echter liever kosten wilt besparen en goedkopere onderdelen willen, dan is dat ook mogelijk.

Rectangle 2
Rectangle 50

Profiteer van garantie na iedere reparatie

Voor een telefoonschermreparatie of het herstellen van een tabletscherm zit u bij ons dus zeker goed! Ook omdat u bij ons bij iedere reparatie een passende garantie ontvangt. Wij lichten u graag in over de voorwaarden van iedere soort reparatie in de winkel. Heeft u schade aan uw telefoon of tablet die niet scherm gerelateerd is, zoals waterschade, en wilt u deze laten repareren? Ook dan ontvangen wij u graag in de zaak om u verder te helpen. Daar hoeft u niet eens afspraak voor te maken. Bezoek ons of neem contact met ons op door te bellen naar +31 (0)70 216 5180.

Onze providers

lebara_logo
t-mobile_logo
tele2_logo
kpn_logo
hn_logo
BR_Logo-Samsung
ring_sm